perjantai 12. heinäkuuta 2013

Finncon 2013 lyhyesti

Tulipa taas vietettyä onnistunut viikonloppu Finnconissa. Oikeastaan Con alkoi kohdaltani jo Tammikuussa, sillä puolisenvuotta tuli hoidettua Turun etäkonttoria ohjelmakirjan mainosten, ja myyntipöytien myynnissa.

Perjanai 5.7
Aamusella junaan ja kohti Helsinkiä,ja kas asemalaiturilla heti tapasin tuttavan matkalla samaan kohteeseen. Helsingissä hieman ihmettelin Metron lippusysteemiä, mutta kyllä pikkukaupungin poika siitäkin selvisi. Tavarat sitten vauhdilla hotelliin ja kohti Kaapelitehdasta. Siellä sitten olikin jo täysi meno päällä, ja pitihän sitä sitten myös ilmoittautua paikalle saapuneeksi ja tarkistaa tulevat työvuorot, sekä tutustua Kaapelitehtaan tiloihin.Viralliseen avajasitapahtumaan en ehtinyt, mutta Kunniavieraan puheeseen jo aivan rauhassa.Kävin myös tervehtimässä myyntipöytä asiakkaani ja tiedustella onko kaikki ok.
Vanhojen tuttavien tapaaminen on myös olennainen osa Conia, ja toki me sitten löysimme itsemme terassilta olusella sekä vaihdoimme kuulumisia. Perjantai illaksi ei ollut mitään virallisempaa ohjelmaa, ja Con kansa hajaantui lähiseudun Baareihinn, itse jämähdin hotellin baariin koska en enää jaksanut kierrellä Ruoholahtea.(kiitos aamu neljän herätys ja kipeä koipi)

Lauantai 6.7
Herätys ja erittäin ahdas aamiainen, kiitos suuren aasialais taustaisen turistiryhmän. Siispä kohti Kaapelitehdasta ja aamun ensimmäistä työvuoroa-Kirjavinnkausta alle 15 vuotiaille- Heti havaintona tulevaisuutta varten. Vänkäri opastuksen yhteydessä pitää olla myös tekniikkavastaava mukana, sillä ohjelmasaleissa oleva laitteisto ei välttämättä ole kaikille entuudestaan tuttu, eli "tappelimme" hieman saliääni mikserin kanssa, mutta viimehetkellä se kuitenkin alkoi toimimaan. Lauantai jatkuikin kohdallani eri työvuoroissa, ja pikaisilla tuttujen ja uusien ystävien tapaamisella. Hätäisen lounaan jälkeen homma jatkui, ja puolijuoksua klenkatessani lähes törmäsin upeaan Dinosaurukseen, luit oliken siis Dinosaurukseen Finnconissa 8-), no olihan myyntihallin reunaan ilmestynyt Tardis, ja Tohtori oli varmaa retkiltään senkin tuonut mukanaan. Pikaisen Hotellilla käynnin ja muutaman "siviiliasian"hoidon jälkeen takaisin päivän viimeiseen työvuoroon ja kohti naamiaisia, jotka eivät oikein minua tällä kertaa sytyttäneet.
Iltabileet: Lauantain kohokohta, olutta, jutustelua, naamiaisten palkintojen jako, olutta jutustelua niin ja olutta.
Eipä siitä sen enenpää vaan hotelliin ja unta.

Sunnuntai 7.7
Taas sama ahdas aamiainen, ja vauhdilla kohti aamun ensimmäistä työvuoroa, jonka olin ylimääräisenä ottanut itselleni, tosin se oli leppoisaa istuskelua valvomassa Conin taidenäyttelyä. Sunnuntaina jäi myös aikaa seurata ohjelmia sekä tehdä ostoksia. Vielä yksi työvuoro ,jonka jälkeen olikin jo pakko suunnistaa kohti rautatieasemaa ja Turkua.

Yhteenvetona: Finncon 2013 noudatti taas perinteistä kaavaa,eli oli onnistunut ja tapasin lähes kaikki vanhat tuttavani, kiirettäkin piti ja mikä parasta sain taas olla mukana auttamassa järjestelyissä, ja toivon todella tapaavani taas kaikki Jyväskylässä 2014 (jota taisin hätäpäissäni luvata olla mukana tekemässä).
Lopuksi kiitän taas kaikkia järjestäjiä, vieraita VR yhtiötä ja siskoani omaishoitaja avusta, rentouttavaa loppukesää
Terv Minä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti