lauantai 6. huhtikuuta 2013

Aikaa,Avaruutta Fraktaaleja Maailmanloppua,Stempunkkia ja Kesätaphtumaa.

Hui kuinka aika rientää. Kohtalo kun potkaisi persuuksiin ja tämä omaishoitajan homma on vienyt aikaa 24/7 niin eipä ole muistanyt tätäkään sivua päivitellä.Toisaalta kotona kököttäminen antaa mahdollisuuden lueskella genreä laidasta laitaan. Harri Erkki (Turbator ja tottakai taattua Turkulaisuutta) julkaisi kokoelman Suomalaisia aikamatka novelleja "Aukkoja Ajassa" Oiva katsaus kanattaapi ostaa, mutta miksi aikamatkaajat haluavat tappaa Hitlerin, olisihan noita muitakin sekopäitä?

Avaruudesta mainitakseni vanha kunnon Star Trek on ollut alkuillan nostalgiaa kutoskanavalta, mukaavaa muistella omaa nuoruutta, ja miksi Scifiin olenkaan hurahtanut. Tosin katselin Nelonen Kino kanavalta tuossa juuri Dyyni elokuvan, ja hieman hämmensi nähdä Jean-Luc Picard toisessa roolissa ÖH

Hannu Rajaniemen Fraktaaliruhtinas. Tajunnan räjäyttävä Kvanttivarkaan aloittaman trilogian kakkos-osa. Hitaasti ja ajatutksella luettava.Kertaa ihmeessä Kvanttivaras ennen Fraktaaliruhtinaan lukemista, muuten  "putoat kärryiltä"- ainakin minä.
Kolmososaa odotellessa ehkä mieleni ymmärtää Mielen :)

Maailmanlopun Kirjasto, Tuttuja novelleja Kovissa Kansissa (olen vanhanaikainen),saa myös netistä, ja ihan ilmaiseksi.Hullua lähinnä oli, että lukiessani samaan aikaan Pohjois-Korea alkoi uhitella ydinaseellaan. (Eikös Starfleet syntynynyt kolmannan maailmansodan jälkeen).

Viime torstaina sain sitten käsiini teoksen Steampunk Koneita ja Korsetteja. Alkuun olen päässyt, ja vaikka hieman epäilevästi suhtaudun silinteriscifiin, niin katsotaan.

Jaa juu kesällä taas Finncon, kaikki mukaan, itsekkin olen pikkaiselta osaltani sitä tekemässä Siis Hesaan 5-7.7 armon vuonna 2013

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti