tiistai 12. kesäkuuta 2012

Nakita itsesi.

Kesä etenee, ja mukavia tapahumia tulee. Fandom liikkuu ja tarttuu pyydykseen. On taas kesäretkiä, Fanzupitoa ja tietenkin Finncon. Näiden tapahtumien järjestäminen on pitkä prosessi, joka vaatii tekijäporukalta paljon työtä ja omistautumista.(Rahaa).
Taas kun lähden mukaan nauttimaan hyvästä ohjelmasta, seurasta, ruuasta ja toki juomasta, sekä mahtavasta tunnelmasta, jonka eteen on järjestäjät valuttaneet"Verta, hikeä ja kyyneleitä", niin katson että mahdollisuuksieni mukaan nakitan itseni auttamaan. Muutama tunti vapaaehtoistyötä tilaisuuden hyväksi on minusta parhain tapa kiittää järjestäjää siitä vaivasta jonka johdosta meillä vierailla on taas mukavia muistoja vuodeksi eteenpäin.
Itsensä nakittaminen on antoisa tapa olla osana, niin tapahtumaa kuin fandomia, ja kenties itsekkin on joskus järjestämässä jotain jonkun sortin "häppeninkiä", niin varmasti on  kiitolllinen kaikesta apuporukasta. Siis kun taas lähdemme kesärientoihin mukaan, niin ottakaamme mukaan pikku hetkonen "apuhenkeä" ja NAKITTAKAA itsenne.
Nähdään kesällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti