lauantai 12. toukokuuta 2012

Annetaanko pahalle pikkusormi?

Raha ei kasva puussa, ei edes scifissäkään.Olen tässä kerännyt mainosrahaa syksyiselle tapahtumalle, ja päätöksiä "vatsa kuralla" odotellessani, niin mieleen taas juolahti vanha ajatus rahoituksista.Finncon on valtava ponnistus järjestävälle seuralle, kun rahaa tilavuokraan, kunniavieraisiin yms joutuu haalimaan sielttä sun täältä. Voisiko siis vaikka Finncon-yhdistys koettaa neuvotella yhtä isoa vuosittaista pääsponsoria, jolle voidaan myötää "Finnncon sponsored by taho x"status.Jos vaikka kovan tilavuokran maksaisivat, ja siitä hyvästä conipaidasta löytyisi joku logo ja myytipöytien joukossa omaa toimintaa mainostaisivat. Minusta näin toimittaessa järjestävän seuran käyttöön vapautuisi enemmän voimavaraa varsinaisen conin sisällön tekemiseen, vai onko tämä ihan kamala kultuurishokki. Tuumii hän.

2 kommenttia:

  1. Jos joku taho halajaa Finnconin sponsoriksi, niin en usko että kukaan tapahtumaa järjestävä henkilö kauheasti vastustaisi (paitsi tietysti joistain ns. 'hyvistä syistä'). Ainakin maillä Helsingissä 2009 haettiin kissojen ja koirien kanssa tällaista isoa pääsponsoria. Ei löytynnä. Hankalata oli.

    VastaaPoista
  2. Totta muistan että haitte,voisikohan sitä yrittää uudelleen, ns jatkuvalla haulla, jos löytyy joku joka ehtii yrittämään. Eihän sitä koskaan tiedä :)

    VastaaPoista